Välillä tekee mieli spagettia...ja samalla jotain aasialaisvivahteista...joten veganisoin erään kasvisreseptin ja tein edamamepapu-makea chili-valkosipuli-tomaattikastikkeen tofulisäkkeellä. Marinoin tofukuutiot (Jalostajan maustamaton tofu) heti aamupäivästä, ja marinadiin laitoin tällä kertaa vain soijakastiketta ja paprikajauhetta. Käytin pakastettuja Edamame (soija-) papuja - keitin ne sopivan pehmeiksi. Samalla laitoin linguini-spagetit kiehumaan. Hienonsin valkosipulikynnet, makeat chilit ja tomaatit aiiiivan pieniksi ja hiostin pannulla öljytilkassa ja lisäsin hiukan suolaa. Tofukuutiot paistoin erikseen iiiiiihan pienessä öljytilkassa. Lopuksi sekoitin pavut, valkosipuli-chili-tomaattikastikeen ja linguinit keskenään. Viimeistelin annokset tofukuutioilla ja rucolalla. Onneksi ruokaa oli niin paljon että söimme sitä vielä tänään lounaaksi - tosin lisäsin kastikkeeseen tilkan kaurakermaa - lasten takia. Kuva on tämänpäiväisestä annoksesta.
No comments:
Post a Comment