Taas tuli leivottua muffineja. Meillä taitaa olla joku muffinivimma päällä. Käytin samaa toimivaksi todettua perusreseptiä kuin aina, mutta tällä kertaa halusimme muffineihin jotain ekstraa. Tein siis moussekuorrutettuja, marsipaanitähdillä koristeltuja herkkuja.
Mousse
1 pkt Alpro soijavispiä vispattuna
Tummaa suklaata (itse käytän Pirkka luomusuklaata, joko 55% tai 55% ja 72% yhdessä, noin 1-2 levyä maun mukaan, sulatettuna
Sulata suklaa, anna hetken viilentyä ja sekoita tarkasti vispattuun Aproon (lämmin suklaa valuu vispin läpi kulhon pohjaan).
Marsipaanitähdet tein pienellä muotilla ja siirsin jääkaappiin jäykistymään. Koristelin muffinit juuri ennen tarjoilua.
Olisi muuten kiva kuulla ja nähdä miten muut vegaanit koristelevat leipomiaan juttuja :-)
No comments:
Post a Comment