Kaikkihan sen tietävät - lasagne on hyvää. Onneksi sen tekeminen on helppoa. Molemmat lapsoset syövät lasagnea - toinen täytettä ja toinen levyjä. Tällä kertaa tein ison vuoan - siitä riitti neljälle nälkäiselle aikuiselle ja kahdelle lapselle, ja yhden lounasannoksenkin sain itselleni tälle kiireiselle päivälle.
Vegaanisen juustokastikeen tein Oatly-kauramaitoon. Lisäsin siihen Tofutin yrttijuustoa, sitä pehmeää, ja Wilmersbugin Pizzaschmelziä. Se valmistui alle 5 minuutissa. "Punaiseen" kastikeeseen paistoin pannulla kesäkurpitsakuutioita, valkosipulia, tuoreita herkkusieniä ja mustia papuja (tällä kertaa tetrapurkista). Maustoin suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella, tuoreella basilikalla, timjamilla ja ihan pienellä ripauksella oreganoa. Sitten lisäsin tomaattimurskaa ja hieman valkoista sokeria maun taittamiseksi. Käytin Barillan 20 minuutin levyjä koska meillä oli kiire ja nälkä. Yhteensä lasagnen valmistamiseen meni ehkä vajaat 90 minuuttia (koska meillä pidetään ylipehmeistä levyistä). Hyvää oli. NAM!
No comments:
Post a Comment