Joskus niitä ihania pienokaisiaan saa hemmotella. Myös ihan tavallisena maanantaina. Siksi paistoimme tänään tätini kanssa heille lettuja välipalaksi. Ja niitähän upposi molempiin aivan tajuton määrä. Mansikkahilloa mukaan ja nams! Jäi banaani kakkoseksi ja omena myös. Iltapalaksi sentään huolivat. Tuli mieleen että niitä lettusia pitäisi paistaa useamminkin, kerta ne pienet niistä niin nauttivat - ja myönnettäköön, että omaankin vatsaan päätyi yksi jos toinenkin lettu hilloineen.
Resepti on erittäin helppo
Kauramaitoa
Täysjyvävehnäjauhoja
Ruokasoodaa
Sokeria
Suolaa
paistamiseen Keiju 70% - ja rypsiöljyäkin voi laittaa mukaan
Sekoitan tuon taikinan yleensä ns näppituntumalla - se ei saa missään nimessä olla liian löysää koska silloin letut leviävät, mutta ei myöskään liian jämäkkää koska silloin letuista tulee kuivia.
No comments:
Post a Comment